poskunslogo_zwart_grotemini.jpg
 
 

Deze pagina is voor mensen die van echte kunst houden. Èn van post. Gewoon door de brievenbus en met een mooie postzegel erop. Nééé, géén rekeningen dus, maar iets waar je blij van wordt, iets dat je ontroert of waarom je moet grinniken. Ik hou van zulke post. Om te krijgen, maar méér misschien nog om te maken. Een half jaar kost 55 euro. Daar krijg je 6 verrassingen voor, elke maand één, op formaat A-5. Een abonnement kado geven vinden ook veel mensen een goed idee.

(augustus 2019)
Daar zit ik met tranen in mijn ogen na het lezen en bekijken van weer zo’n treffende Poskuns van Beatrijs Wind. Hoe vaak ik niet ontroerd, getroffen, verrast ben door haar kunst per post! Schoonheid, humor, inzicht, verrassing: en dat allemaal maandelijks in mijn brievenbus! Magisch....
— Anneke Kerkhof
Hieronder een selectie uit de afgelopen 5 jaar

Ik heb Poskuns ingezet om mijn vrienden en zakelijke relaties rondom kerst en nieuwjaar tweemaal te verrassen met kunst. De reacties waren verpletterend, ontroerend en raakte hen tot in de ziel. Precies zoals ik bedoeld had!

Robert van der Kolk, MOVICA
januari 2019

Kijk verder in het archief

 

Poskuns goes wild!

Van de kaart af en in het wild te vinden.

In maart 2018 experimenteerde ik met plantenlandschappen in een afgesloten fles. Uiteindelijk belandde één van de foto's op de kaart als Poskuns 3 2018. Afgelopen tijd was een  van deze mini-ecosystemen te zien en te koop bij Comma Conceptstore aan de Amsterdamsestraatweg 271, 3551 CE in Utrecht. Nu is-ie weer even op honk, bijkomen van alle commotie...

IMG_6697.JPG
Ik vind het een heel leuk project… in een tijd dat een kaartje krijgen een zeldzame gebeurtenis wordt, om de zoveel tijd ‘echte post’ krijgen, is hartstikke leuk.
— Ineke Bijnagte