Poskuns

Deze pagina is voor mensen die van kunst houden. Èn van echte post. Gewoon door de brievenbus en met een mooie postzegel erop. Nééé, géén rekeningen dus, maar iets waar je blij van wordt, iets dat je ontroert of waarom je moet grinniken. Ik hou van zulke post. Om te krijgen, maar misschien nog méér om te maken. Een half jaar kost 55 euro. Daar krijg je 6 verrassingen voor, elke maand één, op formaat A-5. Een abonnement kado geven vinden ook veel mensen een goed idee.

augustus 2019
Daar zit ik met tranen in mijn ogen na het lezen en bekijken van weer zo n treffende poskuns van Beatrijs Wind. Hoe vaak ik niet ontroerd, getroffen, verrast ben door haar kunst per post! Schoonheid, humor, inzicht, verrassing: en dat allemaal maandelijks in mijn brievenbus! Magisch....
— Anneke Kerkhof


Hieronder een selectie uit de afgelopen 5 jaar

Wat jammer dat er maar 6 maanden in een half jaar zitten.
Ik heb erg genoten van de maandelijkse post.
De diversiteit en jouw mooie verzorging.
Om mijzelf daarmee te verwennen zou natuurlijk een mogelijkheid zijn maar jou doorgeven, zoals ik ook geabonneerd ben geweest dat vind ik veel leuker.
Ik zal een half jaar overmaken voor de volgende personen.


— Mathi Terluin

Poskuns goes wild!

Van de kaart af en in het wild te vinden.

In maart 2018 experimenteerde ik met plantenlandschappen in een afgesloten fles. Uiteindelijk belandde één van de foto's op de kaart als Poskuns 3 2018. Afgelopen tijd was een van deze EcoDrama’s te zien en te koop bij Comma Conceptstore aan de Amsterdamsestraatweg 271, 3551 CE in Utrecht.

Komende weekend zijn er twee EcoDrama’s te vinden op de Etsy Made in N-markt bij Deining in de Kas

IMG_6697.JPG
Op m’n werk hebben we aan nog iemand Poskuns cadeau gedaan. Het is zo’n leuk cadeautje om te geven! Ik ga nu het geld overmaken. Voor een half jaar.
— Joris van Arensbergen