poskunslogo_zwart_grotemini.jpg

Abonnee worden?

 
 

Abonnee worden?

Het is heel simpel eigenlijk.

Je abonneert je voor een half jaar op 6 verrassingen. In je eigen brievenbus, of in die van iemand die je dierbaar is. Elke maand een nieuw ontwerp, in uiteenlopende technieken, maar wel zo dat het door de bus kan :-)

het begint als:

-je 55 euro overmaakt op NL95 KNAB 0257 2172 66

tnv Windkracht 7 te Utrecht ovv Poskuns

-je mij het juiste postadres + e-mailadres (check voor de eerste ontvangst) toezendt per e-mail. Je krijgt van mij altijd een bevestiging.

-zodra je overmaking binnen is, staat jouw adres op de verzendlijst.

Wil je een editie op een speciale datum, mail mij dan ruim van tevoren dan houd ik er zoveel mogelijk rekening mee.

Wil je een speciale boodschap aan de gelukkige ontvanger, ook dan: mail mij van tevoren zodat ik jouw boodschap kan toevoegen aan de zending.

c'est tout!

vragen? Mail naar b.m.wind(apestaartje)xmsnet.nl

Ik ben intussen al een hele tijd met veel plezier geabonneerd op Poskuns van Beatrijs en ook heb ik het aan anderen kado gedaan. Ik ben een echte fan: het is zo leuk om iedere maand weer een verrassing in je brievenbus te ontvangen en nog wel een klein kunstwerkje, echt handwerk. Vaak actueel maar ook altijd met iets poëtisch. Het ontroert door de aandacht die erin zit. Een van de mooiste poskuns was voor mij een prachtig handgeschreven gedicht uit het verleden (Hafiz 1320-1390) op doorzichtig papier en daardoor heen schemerend het vermoeden van een maanverlichte nacht. Erbij zat nog een essentieel stukje van de tekst met gouddraad geborduurd op een pijlvormig lint. (-You might as well attempt-). Je gaat vanzelf associëren over die maan die er altijd al was en hoe mensen altijd al dezelfde vragen hadden in welke tijd of cultuur ook.... En dat is het mooie en inspirerende van poskuns iedere keer weer op een andere manier : het laat je denken, glimlachen en inspireren ..
— Anneke Kerkhof